Συχνές ερωτήσεις

info

Πώς θα ξέρω οτι τηρούνται οι κανόνες υγιεινής??

Όταν πάρετε απόφαση για το στούντιο που προτιμάτε, μη διστάσετε να ζητήσετε να σας ξεναγήσουν στο στούντιο για να ανακαλύψετε τα μέτρα υγιεινής διατηρεί. Δεν είναι ντροπή. Αντιθέτως είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν, κι εσείς έχετε κάθε δικαίωμα να ενημερωθείτε. Οτιδήποτε χρησιμοποιείται πάνω σας, πρέπει να είναι μιας χρήσης ή να καθαρίζεται σε κλίβανο ή να είναι καλυμμένο με κάποιο προστατευτικό που πετιέται. Αν δείτε οπουδήποτε αίμα(συρτάρια, πορτατίφ, τραπέζια, καπάκια από χρώμα) είναι σαφής απόδειξη ότι δεν παίρνονται οι κατάλληλες επιφυλάξεις ή ότι είναι εκτεταμένος ο βαμπιρισμός και υπάρχει άμεσος κίνδυνος μόλυνσης διασταύρωσης όπως ονομάζεται.

Μετά το τατουάζ τι πρέπει να κάνω??

Μετά από το tattoo,θα σου δοθούν οδηγίες από τον τατουατζή σου για το πως θα πρέπει να περιποιηθείς το tattoo σου. Εκείνη την ώρα δώσε βάση σε αυτά που σου λέει και να μην σκέπτεσαι το ραντεβού που έχεις με τα παιδιά στην πλατεία για να πας να το μοστράρεις. Ο τατουατζής έχει κάνει την δουλειά του. Η περιποίηση που θα του κάνεις εσύ,είναι η δικιά σου υποχρέωση για το μόνιμο αποτέλεσμα του tattoo που θα το κουβαλάς μια ζωή. Καλό είναι να κρατάς επαφή με τον τατουατζή σου κατά τη διάρκεια της επούλωσης και ότι απορίες έχεις να τις μοιραστείς μαζί του και όχι με την Μαρία που ένας φίλος του πρώην της, είχε κάνει tattoo πριν 10 χρόνια σε έναν κολλητό του και του λέγε κάτι γιατροσόφια που το κάνει 3D. Αν δείτε κάτι που σας ανησυχεί, θα πρέπει να περάσετε να το δει από κοντά,αλλιώς η περιγραφή "έχει αρχίσει να φτουρά όπως είναι το σοβαντισμένο πεζοδρόμιο το καλοκαίρι στη Νάξο" , δεν είναι κάτι στο οποίο θα μπορέσει να σου δώσει εμπεριστατωμένη απάντηση. Συμβαίνει καμιά φορά, στη μετά την επούλωση του tattoo, να χρειαστεί κάποιο ρετούς. Αυτό θα πρέπει να συζητηθεί αμέσως μετά την επούλωση του tattoo, δηλαδή γύρω στις 20 μέρες μετά το χτύπημα γιατί ίσως έχει κάποια ευθύνη για αυτό. Δεν φέρνει όμως καμιά ευθύνη εαν περάσεις μετά από ένα χρόνο αφού είχες καεί κάτω από τον ήλιο της Πάρου και έπαθες εγκαύματα ή από τις γρατζουνιές που σου έκανε ο σκύλος σου και το εκτεταμένο σολάριουμ που έκανες όλο αυτό το διάστημα. Έχετε υπόψη, ότι δημιουργείται καινούρια επιδερμίδα πάνω από το χρώμα του tattoo στην επούλωση οπότε ούτως ή άλλως μην περιμένετε να έχει την ίδια ένταση το χρώμα, που είχε την πρώτη μέρα. 

Είναι ακριβό??

Στις δύσκολες ημέρες που ζούμε όλοι μας, λογικό είναι να κάνεις έρευνα για μια καλή τιμή και έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις. Εδώ υπάρχει παγίδα όμως. Το να καταλήξεις απλά στην πιο φτηνή πρόσφορα,δεν είναι το καλύτερο για σένα. Ένα φτηνό tattoo, από κάποιον που πρωτομαθαίνει. Eίναι πολύ συχνό φαινόμενο να πας κάπου αλλού μετά, μετανιωμένος για να βελτιώσεις το αποτέλεσμα, να προσπαθήσεις να στο σουλουπώσεις και να το πληρώσεις δίπλα για να έχεις ένα αποτέλεσμα που θεωρητικά δεν μπορεί να είναι τέλειο. Την επόμενη φορά που θα σου πει η Μαρία λοιπόν "μπορεί να μην μου το έκανε κάλο, αλλά δεν πλήρωσα σχεδόν τίποτα" δεν σημαίνει ότι έχει βγει κερδισμένη.  

Πού πονάει λιγότερο??

Ακόμη κι αν δεν έχετε κάνει τατουάζ, μπορείτε να συνειδητοποιήσετε εύκολα ότι κάποια μέρη του σώματος είναι πιο ευαίσθητα σε σύγκριση με κάποια άλλα (οι παλάμες σας για παράδειγμα σε αντίθεση με το πέλμα σας). Τα πιο ευαίσθητα σημεία περιλαμβάνουν το στομάχι, τα γεννητικά όργανα, το εσωτερικό μέρος των αγκώνων και των γονάτων, τις θηλές, τα πλευρά και τις μασχάλες.

Αντίθετα, τα λιγότερο ευαίσθητα μέρη είναι τα χέρια, οι γάμπες, ο πισινός και οι μηροί.

Η Ιστοσελίδα υλοποιήθηκε από το drill tattoo  |   2017
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!